Fri frakt ved kjøp av sekk!

Beckmanns historie

Historien begynner i 1946, i Kristiansand, Norge. Olav Beckmann er en ung mann med kreativitet, pågangsmot og en idé. Han jobber med forskjellige prosjekter til han tidlig på 1950-tallet har nok penger til å gå i gang med tanken han har båret på: Skolesekker

«Skolesekker! Barna trenger gode skolesekker!»

Produksjonen starter i den lille stua hjemme hos familien Beckmann. Modeller tegnes, prøver sys og sekkene testes ut på egne og naboens barn. Nøyaktighet og kvalitet var viktige verdier. På starten av 70-tallet ser den klassiske skinnsekken dagens lys og salget skyter for alvor fart!

Vi bærer idéen videre

Vi er stolte over å bære Olav Beckmanns forretningside videre. Hver dag jobber vi for å finne de rette materialene, optimalisere funksjonalitet og design slik at du får det du kan forvente av Beckmann.

En skolesekk lever et tøft liv. Sekken fylles med tunge bøker og vått gymtøy, blir slengt rundt i skolegården og brukt som sittepute gjennom hele skoleåret. Det er viktig for oss å fortelle deg at Beckmannsekkene gjennomgår strenge kontroller og har blitt testet grundig før den havner på din rygg.

Ryggen skal vare hele livet. Et barn som har 1 km skolevei, går med sekken på ryggen fra Lindesnes til Nordkapp – og nesten helt tilbake, i løpet av 12 års skolegang. Våre sekker er laget for å avlaste rygg og skuldre. Hoftebelte, brystrem, ryggspile og gode polstringer får en sekk til å føles lettere. Kunnskap skal være lett å bære.

Arven fra Olav Beckmann er fortsatt vår hjørnesten. Vi tar mål av oss å lage de beste skolesekkene i verden. Vårt mål er å gjøre deg som kunde fornøyd og stolt over å bære et stykke Norsk historie.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.