Fri frakt ved kjøp av sekk!

Personvernerklæring

På våre nettsider er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Under kan du lese om hvilke informasjonstyper som er samlet inn og registrert av Beckmann AS og hvordan vi bruker dem.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om våre personvernregler, kan du kontakte oss på: post@beckmann.no

Denne personvernregelen gjelder for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen du deler og/eller blir samlet inn av Beckmann AS. Denne policyen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til våre personvernregler og samtykker til vilkårene.

Informasjon vi samler inn

Personopplysningene du blir bedt om å oppgi, og årsakene til at du blir bedt om å oppgi dem, vil bli tydeliggjort for deg på det tidspunktet vi ber deg om å oppgi din personlige informasjon.

Hvis du kontakter oss direkte, kan det hende vi ønsker å motta ytterligere informasjon om deg for å hjelpe. Dette kan være navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldinger og/eller vedlegg du kan sende oss, og all annen informasjon du kan velge å oppgi.

Når du registrerer deg for en konto vårt nettsted eller kjør en bestilling, kan vi be om din kontaktinformasjon, inkludert navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn på forskjellige måter, inkludert for å:

 • Gi, betjene og vedlikeholde vår webside
 • Forbedre, tilpasse og utvide vår webside
 • Forstå og analysere hvordan du bruker vår webside
 • Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet.
 • Kommunisere med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere, inkludert kundeservice, gi deg oppdateringer og annen informasjon relatert til websiden, og for markedsførings- og markedsføringsformål
 • Send deg e-post
 • Forhindre svindel

Loggfiler

Beckmann AS følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle vertsfirmaer (webhotel) gjør dette og en del av analysen av hostingtjenester. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer IP-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato og tidstempel, henvisnings-/exit-sider, og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon.

Informasjonskapsler og nettfyr

Som alle andre nettsteder bruker Beckmann AS ‘cookies’, også kalt informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkenes preferanser, og sidene som besøkende besøkte før, og etter besøket. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på websiden vår basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

Annonsepartners personvernregler

Du kan konsultere denne listen for å finne personvernreglene for hver av reklamepartnerne til Beckmann AS.

Følgende informasjonskapsler brukes

 • Woocommerce – system- og økter
 • WordPress – system- og økter
 • Klarna – betalingsløsning
 • Vipps– betalingsløsning
 • Google Analytics – brukes til å spore bevegelse på nettstedet vårt som er anonymisert.
 • Facebook – Lar facebook vite at siden vår ble åpnet av deg.
 • Hotjar – spore hvordan nettstedet brukes.
 • com – Garantiregistreringsskjema for utvidet garanti.
 • Campaign monitor – registrering av nyhetsbrev
 • Google DoubleClick DART-informasjonskapsel for Googles annonser.

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller nettlesere som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på Beckmann Norge, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til annonseringskampanjene deres og / eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at Beckmann Norge ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Tredjeparts personvernregler

Beckmanns retningslinjer for personvern gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler via de individuelle nettleseralternativene dine. Hvis du vil vite mer detaljert informasjon om informasjonskapselhåndtering med spesifikke nettlesere, kan du finne den på nettlesernes respektive nettsteder.

CCPA personvernrettigheter (Ikke selg min personlige informasjon)

Under CCPA, blant andre rettigheter, har forbrukere rett til:

 • Be om at en virksomhet som samler inn en kundes personopplysninger, avslører kategoriene og spesifikke personopplysninger som en virksomhet har samlet om forbrukere.
 • Be om at en bedrift sletter alle personopplysninger om forbrukeren som en virksomhet har samlet inn.
 • Be om at en virksomhet som selger en kundes personopplysninger, ikke selger forbrukerens personopplysninger.

Hvis du sender en forespørsel til oss, har vi en måned på å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss.

GDPR rettigheter til databeskyttelse

Vi vil forsikre deg om at du er fullstendig klar over alle dine rettigheter til databeskyttelse. Hver bruker har rett til følgende:

 • Retten til tilgang – Du har rett til å be om kopier av dine personopplysninger. Vi kan kreve et lite gebyr for denne tjenesten.
 • Retten til retting – Du har rett til å be om at vi korrigerer all informasjon du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi fyller ut informasjonen du mener er ufullstendig.
 • Retten til sletting – Du har rett til å be om at vi sletter dine personopplysninger, under visse betingelser.
 • Retten til å begrense behandlingen – Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger, under visse betingelser.
 • Retten til å protestere mot behandling – du har rett til å innvende mot vår behandling av dine personopplysninger, under visse betingelser.
 • Retten til dataportabilitet – Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.

Hvis du sender en forespørsel til oss, har vi en måned på å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss.

Kontaktinformasjon

Beckmann AS
Telefon: 38 12 10 80
Buråsen 32, 4636 Kristiansand
post@beckmann.no

 

 

 

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.