Fri frakt ved kjøp av sekk!

Beckmann er anbefalt av eksperter

Beckmann har lang tradisjon for å samarbeide med eksperter, som sikrer at våre sekker har den beste ergonomiske utformingen. I dag utvikler og tester vi sekker i samarbeid med Dr. Philip J. Wilkens, som er kiropraktor og har doktorgrad i korsryggsmerter. Vår målsetting er å lage verdens beste skolesekker, og det er få ting vi setter større pris på enn internasjonale anbefalinger som bekrefter at våre skolesekker er de mest ergonomiske skolesekkene barn kan bruke.

JAC – Japansk Kiropraktorforbund

Beckmann Norway har mottatt sertifisering fra Japanese Association of Chiropractors for våre høykvalitets ryggsekker. Våre produkter har blitt grundig undersøkt og funnet å møte foreningens strenge standarder for anbefalte produkter, som beskrevet i deres retningslinjer for sertifikat for anbefaling. Denne sertifiseringen er et bevis på vårt engasjement for å gi våre kunder ergonomiske og støttende ryggsekker som fremmer god holdning og lindrer ryggsmerter.

CCA – Canadian Chiropractic

Anerkjennelse fra CCA, Canadas kiropraktorforbund, henger svært høyt. Det er første gang dette forbundet offisielt har anbefalt en ryggsekk.

«Beckmann har skapt et produkt som tar sikte på å være den beste ryggsekken som finnes. Alle brukere vil dra nytte av Beckmanns fokus på holdning, belastning og tyngdepunkt. Produktets mange tilpasningsmuligheter, og hvor lett det er for brukeren å tilpasse sekken til sin kroppsform/størrelse/alder/aktivitet, gjør at for barn er Beckmann den beste sekken på markedet,» sier Ronda Parkes, CCAs Chief Brand Officer.

Deutsche Kinderrheuma-Stiftung

(Det tyske revmatikerforbund for barn)

Deutsche Kinderrheuma-Stiftung anbefaler våre skolesekker, og vi støtter det gode arbeidet de gjør!

«Vi anbefaler foreldre å bruke denne modellen, da den har utmerkede ergonomiske egenskaper og holder høy kvalitet. Fra et medisinsk perspektiv anbefaler vi sterkt denne ergonomiske ryggsekken.» sier Dr. Rainer Berendes, revmatolog for barn og unge.

IGR – Institut für Gesundheit und Ergonomie 

(Institutt for helse og ergonomi)

Vi er stolte over at Beckmanns førsteklassesekk har fått IGRs anbefaling. IGRs tester bekrefter sekkenes brukervennlighet og gode ergonomiske egenskaper.

”I forskjellige tester testet vi brukervennligheten og de gode ergonomiske egenskapene til Beckmann-ryggsekkene. Testene viste tydelig at belastningen er spredt over forskjellige punkter mens ryggsekken blir båret. Dette beskytter ryggen».  Christian Brunner, styremedlem i IGR Institute for Health and Ergonomics.

Fokus på de ergonomiske prinsippene, som også har overbeviste juryen til Institute of Health and Ergonomics, har ført til at Beckmann Norway har mottatt den ettertraktede Innovation Award for Ergonomics i både 2022, 2021 og 2019 utgitt av IGR.

Innovation Award for Ergonomics 2021

Innovation Award for Ergonomics 2019

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.