Fri frakt ved kjøp av sekk !

Skolesekk, 1-2. klasse

first-grade-variants-2022-classic

Classic

22 liter

18 fargevarianter

Bestselger! Classic 22 er fullpakket med funksjon og kommer i et bredt spekter av design. Test- og ergonomisk prisvinner.

first-grade-variants-2022-AAF

Active Air FLX

20-25 liter

8 fargevarianter

Ny og nyskapende! Active Air FLX tilbyr det aller beste innen funksjonalitet og optimal bærekomfort. Ryggsystemet er basert på en kombinasjon av luft og polstring.

first-grade-variants-2022-maxi

Classic Maxi

28 liter

4 fargevarianter

Classic Maxi passer for barn som har vokst raskt og krever en ryggsekk tilpasset en større kropp og lengre rygg.

Sammenligne 1-2. klassesekker

Tilbehør 1-2. klasse

Skolestartere tar tilbehør på alvor – akkurat som vi! Det er gøy å ha en drikkeflaske, en matpakke og en blyantkasse som matcher sekken. Det er imidlertid først og fremst viktig å ha produkter som er solide, brukervennlige og enkle å holde rene.

Matboks og drikkeflaske

Attraktive drikkeflasker og matbokser som passer til Classic 22, Classic Maxi og Active Air FLX. Begge er oppvaskmaskinsikre opptil 70°C og tetter helt.

Gym-/tursekk

Turryggsekken kan brukes separat, eller festes til skolesekken. Sekken har reflekser på alle sider, drikkeflaskeholder, hoftebelte og brystbelte som gjør den ideell for dagsturer og kortere turer. Turryggsekken kan festes til Classic, Classic Maxi og Active Air FLX.

Pennal for 1-2. klasse

Pennal som matcher skolesekkene. Både ettlags- og trelagspennalene inneholder alt som trengs for skole og lekser. Blyantene er laget av PEFC/FSC-sertifisert tre og er produsert av Lyra.

Lommebok

Praktisk lommebok med snor, nøkkelring og plass til kort/penger

Nettbrett-cover

Foret beskyttelsescover for blant annet iPad.

Termos

Termos med smart låsemekanisme for barn. Drikkes rett fra tuten. Enkel å ta fra hverandre for rengjøring. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Barnekoffert

Praktisk og solid barnekoffert med eget glidelåsrom inni.

Mer tilbehør

Mer tilbehør som buttons, fuskepelsball, bokomslag, A4-mappe og paraplyer.

B-SEEN & SAFE

B-SEEN & SAFE er et nytt synlighetskonsept. Det består av forskjellige produkter som gjør deg synlig i trafikken, enten det er lyst eller mørkt ute.

1. klasse-skolesekk, skolestart 2022

Vår drøm er at alle skolestartere skal få en spesiell, magisk følelse når de får sin første skolesekk. I tillegg til magiske figurer, mønstre og farger, kommer Beckmanns skolesekker med førsteklasses bærekomfort, smarte funksjoner og god synlighet.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.