Vårt arbeid

Hos oss jobber design og ergonomi hånd i hånd

Sekkene designes fra bunnen av, og vi jobber kontinuerlig med å gi nye farger og historier til sekkene. Sekkene utvikles i samarbeid med fysioterapeut og kiropraktor. I tillegg benytter vi også dyktige eksterne designere og illustratører.

Vårt hovedfokus er de som skal bruke produktene våre. For barn er det viktig med glade farger og en trofast venn som bidrar til en god skolehverdag. For å treffe større barn og ungdom, bruker vi mye tid på å følge trender på nett og i motemagasiner. Derfor besøker vi også de mest interessante motemessene i Europa.

Når vi designer sekker begynner vi med å studere en skole- eller studiehverdag. Etter det skisser vi, syr prøver og tester hvordan sekkene fungerer i bruk. Vi samarbeider tett med fabrikkene for å kvalitetssikre produktene.

En skolesekk har andre funksjoner enn en tursekk. I tillegg til at den skal være god å bære, skal den være oversiktlig og det skal være lett å finne tingene sine. Drikkeflaske, matboks og PC skal ha sin faste plass. Sekken skal også ha reflekser og ikke inneholde farlige materialer.

Sekkene blir utviklet og testet i samarbeid med Kiropraktor Philip J. Wilkens (PhD). Han er per dags dato en av svært få praktiserende kiropraktorer med medisinsk doktorgrad i korsryggsmerter og han sier:

«En god skolesekk kan forhindre smerter og ryggplager. Forskning viser at type sekk, og sekkens vekt kan være risikofaktorer for ryggplager. Det er derfor viktig med en sekk som kan tilpasses individuelt. Dette får du med en sekk fra Beckmann, som kan justeres og tilpasses hver enkelt person. En god sekk må også brukes riktig. Vekten bør fordeles mellom skuldre og hofteparti. Samtidig bør tyngden i sekken ligge nærmest mulig inn mot ryggen, og sekken tilpasses slik at den sitter godt.»

IMG_9801

FacebookPinterestEmail