Fri frakt ved kjøp av sekk!

Bærekraftige produkter

PEFC/FSC-sertifisert tre

Blyanter og fargestifter fra Lyra, brukt i våre pennaler, er laget av PEFC-sertifisert tre. Det gjelder også alt av trykt markedsmateriell hvor papir blir brukt. PEFC er verdens største skogsertifiseringssystem og ble etablert i 1999. PEFC-merket er en internasjonal merkeordning for tre- og papirprodukter som skal sikre bærekraftig skogbruk.

FSC

Blyanter og fargestifter fra Lyra, brukt i våre pennaler, er laget av FSC-sertifisert tre. Merkeordningen FSC stiller strenge krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert, og at den tar hensyn til lokalbefolkning/urbefolkning.

BPA-free 

Alle våre drikkeflasker og matbokser er BPA-frie. BPA står for Bisphenol-A, som er en hormonhermer som kan herme østrogen, og dermed påvirke helsen negativt.

Bruk av resirkulerte plastikkflasker

Beckmann har som kortsiktig mål å gå over til kun tekstil fra resirkulerte plastflasker eller plast fra havet (Ocean Plastic). Per i dag er hovedmaterialet på våre serier City (City Light, City og City Max), Urban (Urban Mini, Urban Midi og Urban), Street (Street Light, Street FLX og Street GO) og Active Air FLX, laget av plast fra resirkulerte plastflasker.

Les mer

REACH og leketøysforskriften

Vi etterkommer EUs REACH forskrifter som forbyr farlige kjemikalier. Vi tester alle våre produkter ift. REACH. REACH er EUs forordning om registrering, vurdering, godkjenning og begrensning av kjemikalier. Målet med REACH er å sikre et høyt beskyttelsesnivå for menneskers helse og for miljøet, samt å styrke bedriftenes konkurranse og nyskapning.

Barn har små kropper som er under utvikling og er derfor mer sårbare for påvirkning enn voksne. De kommer også i større grad i kontakt med stoffene i leketøy ved at de putter ting i munnen. For produkter som er beregnet til små barn (barnehage og 1. klasse) tester vi mot et enda strengere lovverk: EN71-3, også kalt Leketøysforskriften i Norge. Vi jobber for å begrense bruken av kjemikalier utover hva forskriftene forlanger.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.