Fri frakt ved kjøp av sekk!

Organic Pink, av Mina Jacobsen

Mina Jacobsen har i samarbeid med Beckmann, utviklet en kolleksjon med sekk, sleeve og pennal.  Sekken på 28 liter, bygger på de samme gode prinsippene som alle våre skolesekker. Sekken er beregnet på ungdom, med praktiske lommer både inni og utenpå, detaljer i ekte skinn og et avslappet uttrykk.

mina-jacobsen-beckmann-barndom

Min historie med Beckmann

Beckmann har helt siden jeg vært liten vært en del av mitt liv. Min første, andre og tredje skolesekk var fra Beckmann og de har fulgt meg fra 1. klasse på barneskolen– til overnatting hos venninner i nåtid. Allerede som 8-åring hadde jeg en positiv opplevelse med merkevaren Beckmann og ikke bare produktene i seg selv. Jeg husker en gang på barneskolen, mistet jeg mappen med klistrelapper som hang på sekken min – og var så knust over det at pappa sendte e-post til kundeservicen for å spørre om det var mulighet for å få en ny. Og det var det! Det er en drøm å få lov å gi ut min egen sekk, pennal og pc-mappe med et merke som jeg har et så nært forhold til.

Min historie med Beckmann

7049983101505_5
mina-jacobsen-2022-2
mina-jacobsen-2022-1
mina-jacobsen-2022-5
mina-jacobsen-2022-4
mina-jacbosen-rundt-bilde

Mina Jacobsen – Youtuber, forfatter og illustratør

Mina kom for få år siden inn som et friskt pust med sine videoer på Youtube i Norge. Hun har bygget seg opp et lojalt og stabilt publikum som har vært med på reisen siden hun var 16 år – og som elsker hennes gjennomførte visuelle stil, fokus på kreativitet, DIY og bærekraft. Mina har gitt ut to bøker – egentegnede «Bullet Journals». I 2019 solgte Mina ut to opplag av sin bok – Bullet Journal på under seks uker, og ble av VG omtalt som «Norges hemmelige bestselger».

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.