Nyttig info

 

Slik tar du sekken riktig på

Beckmanns sekker er designet for at tung last skal kjennes lett å bære. For å få oppnå dette er det viktig at sekken passer til barnets størrelse, og at den festes og bæres riktig. Bæresystemet gir god vektfordeling og på bildet under viser vi deg hvordan du fester sekken for å få riktig belastning.

Hvordan ta sekken på til nett medium

 1. Plasser det tyngste innerst og stram innholdet mot ryggen
 2. Fest og stram hoftebeltet
 3. Fest og stram brystrem
 4. Stram skulderremmene slik at hoftebeltet hviler på hoftekammen
 5. Trekk til toppstrammere

Se video her nederst på siden.

 

Spesialistuttalelse

Sekkene blir utviklet og testet i samarbeid med Kiropraktor Philip J. Wilkens (PhD). Han er per dags dato eneste praktiserende kiropraktor med medisinsk doktorgrad og han sier:

«En god skolesekk kan forhindre smerter og ryggplager. Forskning viser at type sekk, og sekkens vekt kan være risikofaktorer for ryggplager. Det er derfor viktig med en sekk som kan tilpasses individuelt. Dette får du med en sekk fra Beckmann, som kan justeres og tilpasses hver enkelt person. En god sekk må også brukes riktig. Vekten bør fordeles mellom skuldre og hofteparti. Samtidig bør tyngden i sekken ligge nærmest mulig inn mot ryggen, og sekken tilpasses slik at den sitter godt.»

Mykere rygg?

I nesten alle våre sekker er det en spile som er formet til ryggen slik at sekken skal være best mulig å bære. Ønsker du en mykere rygg, for eksempel hvis du bruker sekken når du sykler, kan du ta ut denne fra innsiden av sekken.

Vaskeanvisning

Vi anbefaler å vaske sekken for hånd. Ryggspile og eventuelt blinklys fjernes. Ryggspilen kan tas ut fra innsiden av sekken, og blinklyset fjernes ved å først skru ut den lille skruen og deretter vri på blinklyset og ta ut batteriet. Vi anbefaler at sekken vaskes med flytende vaskemiddel.

Vi anbefaler at du impregnerer sekken på nytt etter å ha vasket produktet. Personalet i en sko- eller sportsbutikk vil hjelpe deg å finne riktig impregneringsprodukt. Vær oppmerksom på at noen produkter kan sette flekker, særlig på mørke tekstiler. Testspray alltid på et lite synlig område og bruk produktet i henhold til anvisningen på flasken.

Se video her nederst på siden.

Reparasjon og deler

Det kan dessverre skje at deler av en sekk eller et annet produkt kommer med en produksjonsfeil. Skulle det skje at du trenger en ny del til ditt produkt, ta kontakt med oss så hjelper vi deg med nye deler. Du kan også bestille reservedel her direkte og i etterkant sende en beskrivelse på epost av hva du trenger: Reservedeler

Vi informerer også om at de fleste av våre forhandlere har reservedeler liggende i butikken. Det enkleste kan ofte være å gå i en av disse først. Trykk her for å gå til forhandleroversikten.

Send mail til nettbutikk@beckmann.no med følgende informasjon:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Artikkelnummer (Står på lapp inni sekken)
 • Farge
 • Hvilken del du ønsker å bytte ut

 Videoer:

 

 

 

 

 

Bytte kodelås på koffert

How to set or change codelock on a Beckmann suitcase

Beckmann koffertlås – sette og endre kode

FacebookPinterestEmail